Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon 4,8 / 5
Homepage
Smartbag Ice+_1
Smartbag Ice+_2
Smartbag Ice+_3
Smartbag Ice+_4
Smartbag Ice+_5

Smartbags Ice+

Momenteel niet op voorraad

€ 89,00

Koop schaatsaccessoires bij de schaatsspecialist.
Advies op maat van onze ervaren collega's.
Boven €100 geen verzendkosten.

Beschrijving

De SmartBags Ice+ is dé schaatstas van fanatiekelingen. Met 50 liters maarliefst 25% groter dan zijn kleine broertje. Voortaan hoef je helemaal niks meer thuis te laten!

Een ruimere schaatstas is er niet: de SmartBags Ice+! De ster van de schaatsbaan is er nu in een maatje groter. Voortaan hoef je helemaal niks meer thuis te laten!

De schaatsen nu ook veilig en netjes bewaard binnen in de tas, middels de snijvaste schaatsvakken aan weerszijden. Nooit meer een droogdoek die kwijt of vergeten is, door het speciale opbergvak waaraan deze bevestigd zit met een simpel clipje. Daarbij is óók deze tas voorzien van solide handgrepen en hengsels voor de backpack-modus; zo is de tas altijd prettig te dragen.

Op welke manier de schaatstas ook gedragen wordt, je kunt altijd snel en eenvoudig bij de bidon. De elastische banden aan de buitenkant bieden een vaste opbergplek voor de hoezen en het netje vervuld deze rol eventueel voor de helm. Naast bovenstaande uitrusting vind je ook nog vier losse opbergvakken voor overig materiaal.

Kortom, met onze SmartBags Ice neem je alles wat je op de baan nodig hebt, betrouwbaar mee. Met dank aan de topschaatsers van Team IKO en de fanatiekelingen van studentenschaatsvereniging Tjas!

Top