Schaatsen leasen

Schaatsen is een geweldige sport en je geniet er nog meer van als de schaatsen goed passen. Kindervoeten groeien snel en in de praktijk blijkt dat ouders het daarom vaak lastig vinden om de investering in precies passende schaatsen te doen.

Om aan deze behoefte tegemoet te komen kunnen kinderen tot en met 18 jaar aankomend seizoen wederom schaatsen leasen via het ‘Fortysix Sports Leaseplan’.

We hebben keuze uit gebruikte en nieuwe schaatsen, onder andere van het type Viking Combi noren, Viking Unlimited Slider noren, Viking vaste noren en Evo Adore klapschaatsen (andere types mogelijk). Ook voor kunstschaatsers hebben we lease-schaatsen van het merk Edea.

Schaatsen bij ons leasen betekent dat je de schaatsen gedurende het hele seizoen van ons in bruikleen hebt voor de helft van het aankoopbedrag plus vijf euro. Je betaalt aan het begin van het seizoen het gehele bedrag (gehele aankoopbedrag plus vijf euro) en ontvangt bij inlevering de borg (helft aankoopbedrag) retour.

Als de leaser er tijdens het seizoen uitgroeit, dan kunnen de schaatsen worden omgeruild voor een groter paar (zolang de voorraad strekt).

Je krijgt de schaatsen gerond en geslepen mee en in het leasebedrag is ook nog een extra slijpbeurt inbegrepen. Je ontvangt hiervoor een tegoedbon die je op elk gewenst tijdstip tijdens het seizoen kunt inleveren.

Voorwaarden Fortysix Sports Leaseplan

  • Schaatsen leasen kan zolang de voorraad strekt.
  • De schaatsen kunnen alleen worden afgehaald en teruggebracht in onze winkel bij IJsbaan De Meent te Alkmaar.
  • Het leaseseizoen loopt van oktober tot en met maart.
  • Bij voortijdig inleveren ontvangt u alleen de borg terug. Er worden geen andere bedragen verrekend.
  • De leaseschaatsen dienen in uitstekend verzorgde staat geretourneerd te worden. Fortysix Sports behoudt zich het recht voor om bij in slechte staat verkerende geretourneerde leaseschaatsen een bedrag op de borg in mindering te brengen.
  • In geval van voorkomende calamiteiten die zich op de ijsbaan afspelen is Fortysix Sports niet aansprakelijk.
  • Het leaseplan is een op zich staand systeem waarbij géén andere schaatsen worden ingeruild.
  • Er kan niet worden ingestapt in het leaseplan tijdens vorst- en natuurijsperiodes.
Schaatsen verhuur Fortysix sports
Top