Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon 4,8 / 5
Homepage
Cadomotus Airflow 2.0
Cadomotus Airflow 2.0-1
Cadomotus Airflow 2.0-2
Cadomotus Airflow 2.0-3
Cadomotus Airflow 2.0-4
Cadomotus Airflow 2.0-5

Cadomotus Airflow 2.0

Op voorraad

€ 99,00

Koop schaatsaccessoires bij de schaatsspecialist.
Advies op maat van onze ervaren collega's.
Boven €100 geen verzendkosten.

Beschrijving

Compact, comfortabel en elegant: als serieuze sporter is de Airflow 2.0 XL de tas waarmee je naar de training of wedstrijd fietst. Deze klassieker onder de tassen is verrassend praktisch en stelt je in staat bij iedere sportgelegenheid goed voorbereid te verschijnen. 

Want het is een tas met een duidelijk idee: kleding, sleutels, je mobiele telefoon, je shampoo en handdoek aan de binnenkant: sportspullen aan de buitenkant. Het helpt je bij iedere sportgelegenheid georganiseerd aan te komen en even georganiseerd weer te vertrekken.

Opbergvakken voor losse spullen

Een viertal kleine vakken aan de binnenkant gebruik je voor al die losse dingen die anders door je tas zwerven: reepjes, transponders, sleutels, je telefoon. je bergt het simpel op en kunt zonder stress je spullen makkelijk terugvinden op het moment dat jij het wilt. De grote ruimtes gebruik je voor je bijvoorbeeld voor kleding en eventuele verzorgingsartikelen.

Sportspullen aan de buitenkant

Met 45 liter inhoud kun je meer meenemen dan de compacte uitstraling van de tas je vertelt. En dat is dan alleen de binnenkant. De handige vakken aan de buitenkant gebruik je voor je sportspullen, waar je iedere denkbare soort schoen in kunt passen: fietsschoenen, hardloopschoenen en Cadomotus is natuurlijk Cadomotus, dus natuurlijk ook schaatsen of skeelers passen er moeiteloos in. Naast die schoenen kun je ieder ander sportmiddel eenvoudig, veilig en goed gezekerd kunt opbergen. Zo kan je helm dankzij het handige netje eenvoudig achterop de tas worden gedragen. Zeker na afloop wil je je gebruikte materiaal niet tussen je kleding vervoeren en het scheelt ook nog eens flink wat ruimte aan de binnenkant.

Comfortabel op de rug

Het grote comfort maakt het tot een tas waarmee je, ook als je wat verder moet fietsen, zonder klachten op je bestemming aankomt. De tas zelf is verderlicht, het frame met rugpand maakt dat het gewicht van de tas met inhoud niet pijnlijk op je rug drukt. Het trampolinenet verdeeld de druk, levert de nodige vering en voorkomt onnodige transpiratie tussen je rug en de tas.

En natuurlijk wil het oog ook wat: het flitsende, maar degelijke en professionele uiterlijk van de tas springt bij iedere training of wedstrijd direct in het oog. Dat deed zijn voorganger de Nylon Airflow al en dat doet de veel lichtere Airflow van weerbestendig RPET-materiaal nog meer.

Het is kortom met voorsprong jouw beste keus als je op zoek bent naar een lichte tas die comfortabel en stevig op je rug zit, als je bijvoorbeeld vaak op de fiets naar een training gaat, maar het is net zo goed dé tas die je wilt gebruiken tijdens een bergwandeling op vakantie.

Top