Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon 4,8 / 5
Homepage

Service en garantie

Service

Fortysixsports streeft ernaar een zo goed mogelijke service en kwaliteit te bieden naar haar klanten. Mocht er toch iets zijn waarover u niet tevreden bent, verzoeken wij u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 2 maanden na ontdekking van het gebrek, aan ons te melden via , via 072 515 6098 of in de winkel.

Feedback is voor ons waardevol. Het geeft ons de gelegenheid om daar waar verbeteringen mogelijk zijn, dit te herkennen en aan te pakken. Wij zullen uw feedback met de nodige zorgvuldigheid afhandelen.

Garantie

Er kan geen sprake zijn van garantie indien de slijtage als normaal kan worden beschouwd en verder in de volgende gevallen:

  • indien er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder begrepen reparaties die niet met toestemming van Fortysixsports of de fabrikant zijn verricht.
  • indien geen wettelijk aankoopbewijs kan worden overlegd, is gewijzigd of onleesbaar is gemaakt.
  • indien gebreken die het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik.
  • indien beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.

Om gebruik te maken van de service en garantie moet u altijd beschikken over wettelijk bewijs dat het product bij ons is gekocht. Stuur bij reclamatie het wettelijk bewijs mee indien u een artikel wilt ruilen of ter reparatie wilt aanbieden.
Voor garantie aanspraken kunt u contact met ons opnemen via , via 072 515 6098 of in de winkel.

Top