Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon 4,8 / 5
Homepage

Kunstschaatsen

Resultaten 1 - 9 van 9

Kunstschaatsen materiaal 

Kunstschaatsen zijn te herkennen aan de tandjes die aan de voorkant van het ijzer zitten. Daarmee kun je afzetten om simpel vooruit te komen en bij gevorderden worden ze ook gebruikt om een sprong in te zetten. Kunstschaatsen zijn ontworpen om elegant mee te bewegen op het ijs, maar het kan ook een slimme keuze zijn als je weinig schaatservaring en/of techniek hebt. 

Kunstschaatsen is een populaire sport en wordt beoefend op zowel recreatief als competitief niveau. Op competitief niveau worden schaatsers beoordeeld op verschillende criteria, waaronder technische uitvoering, artistieke interpretatie, choreografie en moeilijkheidsgraad van de elementen.

Wil je kunstschaatsen kopen? In onze winkel vind je een uitgebreide selectie kunstschaatsen van hoge kwaliteit. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter van een club, wij hebben de juiste kunstschaatsen voor jou. 

Dames Kunstschaatsen, elegantie en stijl op het ijs

Wil je  graag schitteren op het ijs, dan bieden wij een ruime collectie dames kunstschaatsen. Van klassieke witte tot een opvallender ontwerp voor dames, wij hebben de perfecte keuze voor elke kunstschaatsster. Onze kunstschaatsen voor dames combineren stijl met functionaliteit. 

Edea Kunstschaatsen, perfectie in beweging

Edea is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn technologisch geavanceerde kunstschaatsen. Edea wordt veelvuldig gebruikt door kunstschaatsers die dagelijks of wekelijks op het ijs staan bij een club. Denk daarbij aan de populaire Edea Overture schoenen, vaak in combinatie met het Coronation Ace ijzer van John Wilson. Ben je echter  een recreatieschaatser, dan  is de Edea Tempo of de Edea Motivo een mooie keuze. 

Roces Kunstschaatsen, innovatie en warmte

Roces staat bekend om zijn recreatieve collectie kunstschaatsen. Met Roces kunstschaatsen kun je vertrouwen op uitstekende kwaliteit en comfort. Ontdek de nieuwste Roces kunstschaatsen voor dames, zoals de Roces Suede Eco Fur kunstschaatsen. Deze kunstschaatsen combineren stijl met warmte en zorgen ervoor dat je met plezier op het ijs staat. 

Jackson Kunstschaatsen, kwaliteit en prestaties

Jackson is een toonaangevend merk in de kunstschaatswereld. Met Jackson kunstschaatsen ben je verzekerd van kwaliteit, comfort en prestaties op het ijs. Van de klassieke Jackson Excell kunstschaatsen tot de Jackson Softskate 380, bij ons vind je een selectie Jackson schaatsen.

Klaar voor de start?

We helpen je graag bij het kiezen van je nieuwe schaatsen. We helpen je met informatie in onze webshop en voor advies op maat ben je altijd welkom in onze schaatswinkel in Alkmaar.

Top