Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon 4,8 / 5
Homepage
Cádomotus-Worldcup-6926
Cádomotus-Worldcup-6927
Cádomotus-Worldcup-6929

Cadomotus Worldcup Wedstrijdtas

Op voorraad

€ 199,00

Koop schaatsaccessoires bij de schaatsspecialist.
Advies op maat van onze ervaren collega's.
Boven €100 geen verzendkosten.

Beschrijving

Of je nou op reis met auto of vliegtuig gaat, op een meerdaags sportevenement bent of gewoon met vakantie gaat: de World Cup Race Day Bag maakt het je gemakkelijk. Het is een tas die je helpt organiseren: van sportuitrusting tot laptop, van kleding tot sportbril, je bergt het overzichtelijk op. Met deze tas ga je zonder zorgen en met je complete boedel op je rug op reis.

Overzicht over je sportspullen

Als je op zo’n sportevenement bent dat meerdere dagen duurt, dan wil je snel en makkelijk bij je spullen kunnen, zonder iedere keer je tas ondersteboven te keren. Je bent daar om te presteren. Stress over dat onderdeeltje of kledingstuk dat ineens onvindbaar blijkt, kun je natuurlijk missen als kiespijn. Om nou te zeggen dat de World Cup Race Day Bag prestatiebevorderend werkt gaat wel heel erg ver, maar het overzicht dat je in je spullen dankzij de tas krijgt, geeft wel de broodnodige rust, waardoor je de focus volledig op je prestatie kunt houden.

Het is een tas die in de basis al een buitengewoon logische indeling heeft: een extra stevig en goed schoon te maken compartiment voor natte kleding, wetsuit, handdoeken of schoenen onderin, grote ruimtes voor kleding en sportspullen, een apart vak voor je helm, losse vakjes voor papieren, transponders, gereedschappen en desnoods je laptop, maar ook een met fluweel beklede ruimte met cijferslot voor je mobiele telefoon, sportbrillen, je portemonnee en eventueel andere kostbaarheden.

Koffer en sporttas in één

Eigenlijk houdt de tas het ideale midden tussen koffer en sporttas. Dankzij een dubbel ritssysteem kun je je spullen op de klassieke sporttas-manier er van bovenaf instoppen of uithalen, wat handig is als je op een sportevenement bent, maar ook als koffer gebruiken en volledig openklappen, zodat je al je spullen op hun plek houdt. Compartimenten die je zelf met een klittenbandsysteem kunt indelen helpen je hierbij. Het is nooit meer passen en meten om je spullen fatsoenlijk in de tas te krijgen: je maakt die indeling nu eenvoudig zelf, zodat jouw materiaal altijd goed geborgd op de juiste plek blijft zitten.

Tas voor reizen, sporten en vakantie

Je kunt deze allround-tas gewoon overal gebruiken. Het is een tas waarmee je naar dat evenement afreist, maar die je daar even makkelijk herindeelt voor dagelijks gebruik ter plaatse. Op je rug, want hij draagt ook nog eens buitengewoon comfortabel en geeft je de mogelijkheid de extra heupgordel in te zetten, mocht dat nodig zijn. Het is daarmee ook nog eens een tas waarmee je met nog meer plezier op vakantie gaat. Met je vakantiekleding én natuurlijk ook je sportspullen keurig op een eigen plek. Dat organiseren is met deze tas wel heel makkelijk en geeft je de broodnodige rust.

Het is kortom de ideale tas voor zowel wedstrijdschaatsers, die hun schaatsen in het verstevigde deel veilig kunnen opbergen, als voor triatleten. Heb jij vaak heel veel sportspullen bij je, maar wil je daar ook overzicht op houden en niet kwijt raken? Dan is dit jouw beste keus.

Top