Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon 4,8 / 5
Homepage
Cádomotus-Trolley-Transition-6942
Cádomotus-Trolley-Transition-6943
Cádomotus-Trolley-Transition-6947

Cadomotus Hybrid Transition Sporttas/Trolley

Op voorraad

€ 189,00

Koop schaatsaccessoires bij de schaatsspecialist.
Advies op maat van onze ervaren collega's.
Boven €100 geen verzendkosten.

Beschrijving

Het is de duizendpoot onder de sportassen: als rugzak op de fiets onderwerg naar een training, als handbage-rolkoffer in de luchthaven, voor droge en natte kleding: met de Hybrid kun je letterlijk alle kanten op.

Verrassend veel spullen mee

Het is een tas waarmee je overal voor de dag kunt komen. Bij sportwedstrijden gebruik je de Hybrid als sporttas waar je al je spullen georganiseerd mee kunt nemen. Droge spullen binnen, natte spullen in het stevige en makkelijk schoon te maken vak en bijvoorbeeld vieze schoenen na afloop aan de buitenkant. Ga je op reis, dan gaat de tas gewoon mee als handbagage. De tas heeft hiervoor de juiste afmetingen. Dankzij het grote volume van maximaal 55 liter, kun je ook nog eens verrassend veel spullen meenemen. De tas heeft drie compartimenten aan de binnenzijde. Haal je hier de bodems uit, dan kun je er één groot compartiment van maken en ook grote spullen kwijt. En je helm neem je niet ín je tas mee, maar óp je tas: netjes weggewerkt achter een rits aan de voorzijde zit een handig net waarmee je je helm aan je tas kunt vastmaken. Zelfs aan het vervoer van een laptop is gedacht: achter de rugpads kun je je computer goed beschermd opbergen.

Trolley én rugzak

De tas is dankzij de versterkte onderkant erg robuust en schrikt dankzij het waterdichte materiaal niet van een flinke regenbui. En heb je haast op de luchthaven, of ga je even op de fiets naar de training? Dan kun je de tas in beide gevallen eenvoudig op je rug dragen. De draagriemen zijn weggewerkt in de tas, maar kunnen eenvoudig tevoorschijn worden gehaald, zodat je makkelijk kan schakelen van trolley naar rugzak. De eerder genoemde pads geven je hiervoor voldoende comfort.

Op sportveld én luchthaven

De verschillende, instelbare compartimenten helpen je om je spullen handig in te delen en op het moment dat jij ze nodig hebt makkelijk uit de tas te halen. Met verschillende, beschermde vakken voor kostbaarheden, je telefoon, je transponders of sleutels, heb je ook hier overzicht in. Het is kortom een tas die op z’n plek is op zowel het sportveld als de luchthaven, waarmee je kunt rollen en rennen, zonder dat de organisatie in je tas zoek raakt, een tas die stevig is en makkelijk schoon te maken. Reis je meestal met de auto naar de training en zoek je een sporttas met het gebruiksgemak en comfort van een trolley? Dan is dit jouw beste keus.

Top