Ster icoonSter icoonSter icoonSter icoonSter icoon 4,8 / 5
Homepage
Cadomotus Versatile 2.0
Cadomotus Versatile 2.0-1
Cadomotus Versatile 2.0-2
Cadomotus Versatile 2.0-3
Cadomotus Versatile 2.0-4
Cadomotus Versatile 2.0-5

Cadomotus Versatile 2.0

Op voorraad

€ 129,00

Koop schaatsaccessoires bij de schaatsspecialist.
Advies op maat van onze ervaren collega's.
Boven €100 geen verzendkosten.

Beschrijving

Het is de rugzak die alles kan, waar alles in kan en waar alles mee kan. Sterk, ruim, en vooral ontzettend praktisch. De Versatile 2.0 is een onverwoestbare lichtgewicht tas met verrassend veel ruimte aan de binnenkant en handige vakken aan de buitenkant. Met deze tas kun je echt alles meenemen wat je nodig hebt voor jouw prestatie. 

Waterdicht en sterke ritsen

Hij is waterdicht, slijtvast en niet stuk te krijgen. Je kunt de tas gerust in een modderige graskant neerzetten, want water komt er van buitenaf niet in en het gladde materiaal is ook nog eens heel makkelijk schoon te maken. De robuuste ritsen, stiksels en sluitingen gaan gewoon niet kapot, ook niet in buitenomstandigheden. Ook is de tas behalve zelf heel duurzaam, voor 80 procent uit gerecycled materiaal gemaakt.

Natte en droge spullen apart in de tas

Het volume van de tas is flink meer dan je aan de buitenkant zou vermoeden: met 35 liter kun je in de tas meenemen wat je wilt. Natte kleren, handdoeken of wetsuit kun je na afloop van je training of wedstrijd apart opbergen. Heb je spullen die je niet in de tas wilt meenemen zoals je vieze schoenen na een training, dan kun je die prima aan de zijkant van de tas dragen. Ook je helm en eventuele bidons draag je handig buiten je tas mee. Mocht je desondanks nog ruimte tekort komen, dan kun je met een beweging van de rits, het onderste vak uitklappen waardoor je nog eens 15 liter ruimte extra cadeau krijgt, wat erg handig is voor bijvoorbeeld een wetsuit of een paar extra schoenen.

De handige opbergvakjes voor je mobiele telefoon, je transponder, je portemonnee en andere belangrijke spullen die je niet in je tas wilt laten rondslingeren, zitten allemaal aan de buitenkant van de tas. Je kunt er snel en gemakkelijk bij, zonder eerst je spullen uit de tas te hoeven halen.

Tas voor de buitensporter

Ten opzichte van het vorige model Versatile is de tas veel lichter, maar nog steeds zo sterk als zijn voorganger. Een andere verbetering is de ‘backdoor-opening’, waardoor je nu beter toegang hebt tot de spullen in je tas.

De Versatile 2.0 is zo’n tas die je overal mee naartoe kunt nemen. Het is een tas waarvan je nauwelijks merkt dat je hem draagt, die dankzij de heupband ook mooi stabiel op je rug blijft zitten als je op de fiets stapt. Dus doe je veel verschillende sporten, zoals bijvoorbeeld ook atletiek of zwemmen? Dan is dit jouw keus, want je kunt echt alles meenemen. Ook grotere accessoires zoals een zwemplank, zoomers of massageroller stop je moeiteloos in de tas. Het is een rugzak waar je onder alle omstandigheden plezier van hebt, waar je in een handomdraai je spullen in mee neemt en die zich na afloop makkelijk laat schoonmaken. De Versatile is de ideale tas voor de actieve buitensporter.

Top