CUSTOM MADE TEAMWEAR

Offerte

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Digitaal ontwerp
Aan de hand van de offerte en het persoonlijke contact maakt Fortysix een digitaal ontwerp. Uiteraard kan het design in deze fase worden aangepast totdat het naar volle tevredenheid is. U kunt ook zelf een ontwerp maken aan de hand van blanco tekeningen die u bij ons op kunt vragen.

Sample
Naar aanleiding van het goedgekeurde digitale ontwerp starten wij met het maken van een sample (proefmonster) om fouten en eventueel afwijkende kleuren uit te sluiten. De klant dient na het zien van het sample dan ook zijn goedkeuring te geven op het sample. De productie van het sample duurt 14 dagen en dient beschikbaar te blijven voor Fortysix om in de toekomst gebruikt te kunnen worden voor nabestellingen.

Pas-serie
Indien gewenst levert Fortysix tijdens de productie van het proefmonster een set paskleding aan. Dit biedt u de mogelijkheid tot het doorpassen van de kleding om de maten te bepalen en de bestelling af te ronden.

Productie
Na goedkeuring van het sample product en het opgeven van de kledingmaten zal de order in productie worden genomen. De levering van de productie volgt 9 weken na goedkeuring van het sample.

Uitlevering
Wij sturen de bestelling naar het door u aangegeven adres. Dit gebeurt franco met TNT of GLS. Wanneer wij na 7 dagen na ontvangst van de artikelen nog geen reclamaties hebben ontvangen beschouwen wij de producten als goed bevonden.

Fortysix sportswear maakt voor haar producten uitsluitend gebruik van de beste materialen. Alle materialen zijn uitvoerig getest op functionaliteit en draagcomfort. Wij maken voor onze producten onder andere gebruik van de volgende materialen:

Jacquard
Lichtgewicht polyester weefsel, extreem ademend en vochtregulerend. Wij gebruiken dit materiaal o.a. voor onze wieler- en runningshirts.

Lycra
Is een materiaal dat zich kenmerkt door de enorme stretchbaarheid. Door de elastische materie zorgt het enerzijds voor een goede pasvorm en anderzijds voor een gewenste aerodynamica. Wij gebruiken dit materiaal voor onze koersbroeken, marathonpakken en speedpakken.

Thermo lycra
Deze thermal brush is een materiaal gemaakt van een polyamide microvezel en is daarom ultra zacht en zeer comfortabel. Het is extreem ademend en vochtregulerend. Eenvoudig te onderhouden en bacteriologisch geprepareerd. Wij gebruiken dit materiaal voor onze thermopakken, thermojacks, thermobroeken, arm en been stukken

Micro-tactel
Dit weefsel is gemaakt van een polyamide microvezel met een zachte touch en een waterafstotende behandeling. Door de microvezel is het zeer ademend, licht van gewicht en sneldrogend. Wij gebruiken dit materiaal o.a. voor onze runningjacks en sport shorts.

Windtex
Licht en flexibel membraan, dat wind- en waterafstotend is. Past zich aan de lichaamswarmte aan zodat deze op peil blijft. Een stevige, duurzame stof die zijn werk onder alle omstandigheden doet en die tegen een stootje kan. Wij gebruiken dit materiaal in onze wieler- en schaatsjacks.

Top